Filtrovat produkty
Skrýt filtr

Cena
0 Kč
1385 Kč

Tužky, křídy a značkovače

Tužky, křídy a značkovače jsou stavební nástroje pro označování, měření a vyznačování různých povrchů a materiálů. Tyto nástroje jsou důležité při provádění stavebních prací a slouží k přesnému a jasně viditelnému označení různých bodů, linií, rozměrů a detailů.

  1. Tužky: Stavební tužky jsou speciálně navrženy pro použití ve stavebnictví. Mají tvrdší a pevnější grafity, které snadno píšou na různé povrchy, včetně dřeva, kovu, plastu a betonu. Tyto tužky jsou odolné vůči otírání a vodě, což je důležité při práci na staveništi.

  2. Křídy: Stavební křídy jsou obvykle dostupné ve formě prášku, který se používá ve spojení se speciálními křídičkami. Křída se nanáší na povrch a tvoří jasnou a viditelnou čáru. Křídové čáry jsou snadno viditelné a umožňují přesné značkování a měření na různých površích, včetně zdi, betonu, dřeva a kovu.

  3. Značkovače: Značkovače jsou permanentní inkoustové nebo olejové pero, které se používá pro trvalé označení různých materiálů. Tyto značkovače jsou odolné vůči vodě, otírání a UV záření, a proto jsou vhodné pro použití na venkovních površích a materiálech, jako jsou kov, plast, sklo a beton.

Tyto nástroje umožňují stavebním profesionálům a řemeslníkům pracovat přesně a efektivně. Jsou nezbytné pro správné označení, měření a vykonání stavebních prací s vysokou přesností a kvalitou.


Číst více

Řadit podle
Zobrazit