Filtrovat produkty
Skrýt filtr

Cena
0 Kč
371 Kč

Nože pro správné chlapy

Kapesní nože jsou malé a skladné nože, které se běžně nosí v kapse nebo tašce. Jsou užitečné pro různé každodenní úkoly, ať už jde o řezání, otevírání obalů, zkracování provazů či další drobné práce. Zde je stručný přehled některých charakteristik kapesních nožů:

  1. Skládací design: Kapesní nože mají skládací konstrukci, která jim umožňuje se snadno složit a chránit čepel během přepravy. Existují různé mechanismy pro zamykání čepele, například liner lock, back lock, frame lock nebo slip joint.

  2. Čepel: Čepele kapesních nožů jsou často vyrobeny z nerezové oceli nebo u některých vyšších modelů z uhlíkové oceli. Existuje různé tvary čepelí, jako jsou klínovité, zakřivené, rovné nebo kombinované.

  3. Rukojeť: Rukojeti kapesních nožů mohou být vyrobeny z různých materiálů, jako je kov, dřevo, plast nebo kombinace materiálů. Některé nože mají ergonomicky tvarované rukojeti pro pohodlný úchop a lepší kontrolu.

  4. Další funkce: Některé kapesní nože mohou mít další funkce, jako jsou otevírač na láhve, otvírák na konzervy, pila, šroubováky, kleště nebo další nástroje integrované v rukojeti.

Kapesní nože jsou praktické a univerzální nástroje pro každodenní použití. Při používání kapesního nože je důležité dodržovat bezpečnostní opatření a opatrně zacházet s čepelí. Pravidelná údržba, jako je čištění a mazání mechanismu, pomáhá udržet nože v dobrém stavu a prodlužuje jejich životnost.


Číst více




Nebyli nalezeny žádné produkty