Filtrovat produkty
Skrýt filtr

Cena
0 Kč
10230 Kč

Řezačky na obklady a dlažby

Řezačky na obklady a dlažby jsou nářadím, které se používá k přesnému a efektivnímu řezání obkladů a dlaždic. Existuje několik typů řezaček, které jsou vhodné pro různé typy materiálů a rozměrů.

  1. Ruční řezačky na obklady: Jsou to ruční nástroje, které se používají převážně pro řezání keramických obkladů a dlaždic. Mají speciální řezací kolo a lámavé nože, které umožňují přesné a čisté řezání. Ruční řezačky jsou vhodné pro menší a tenčí obklady a dlaždice.

  2. Přírubové řezačky na dlažbu: Jsou to elektrické nebo benzínové řezačky, které mají rotační řezací kotouč. Jsou vhodné pro řezání tlustších a tvrdších materiálů, jako jsou betonové dlaždice nebo přírodní kameny. Přírubové řezačky na dlažbu umožňují rychlé a přesné řezání a jsou vybaveny nastavitelnými vodítky pro správné nastavení rozměru řezu.

  3. Mokré řezačky na dlažbu: Jsou to speciální řezačky, které pracují s vodou. Mají integrovaný systém chlazení, který snižuje tření a zabraňuje přehřívání řezacího kotouče. Mokré řezačky jsou vhodné pro řezání velkých a tlustých dlaždic a kamenů. Díky vodnímu chlazení poskytují čistý řez a minimalizují prach a vznikající odřezky.

Při používání řezaček na obklady a dlažby je důležité dodržovat bezpečnostní opatření, jako je používání ochranných brýlí a rukavic, a dodržovat pokyny výrobce. Přesné vybavení a volba řezačky závisí na konkrétních potřebách a rozsahu prací, proto je vhodné konzultovat s odborníkem nebo dodavatelem nářadí pro konkrétní doporučení.


Číst více




Nebyli nalezeny žádné produkty